Persbericht

Cover voorkant BOEK 1 TKT site v2‘There’s no limit to what one can accomplish
if one lets others have the credit for it.’
Milton H. Erickson

 =

“Een mens beter laten worden dankzij suggestieve taal – Basisprincipes van respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken”.

Dit is het eerste van drie boeken met de volledige taalkrachttraining van Tura Gerards. Het bevat de basisprincipes van de respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken van de Amerikaanse psychiater Milton H. Erickson (1901-1980). Boek 1 is gemakkelijk leesbaar, praktisch en overzichtelijk, en bevat 151 voorbeelden en 54 oefeningen. De vaardigheden die je via deze training opdoet, gebruik je allereerst om de ander een belangrijk voordeel te bezorgen! En die ander bepaalt zelf wat dat voordeel is!

Dit boek is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig (een-opeen) werkt met mensen en daarbij te maken krijgt met weerstand, onzekerheid, pijn, woede, verdriet, angst, eenzaamheid, sabotage en apathie. Bedoeld dus voor artsen, verpleegkundigen, psychologen, therapeuten, medisch specialisten, coaches, docenten, begeleiders van kinderen en managers.

Ontdek hoe je met suggestieve taal een ander mens beter kunt laten worden in allerlei opzichten!
In Boek 2 en 3 worden de effectieve taaltechnieken grondig en met veel voorbeelden en
oefeningen gepresenteerd.
=

“Een mens beter laten worden dankzij suggestieve taal’ (251 pagina’s, ISBN: 9789402146462) is gepubliceerd via Brave New Books en te koop bij www.bol.com. Prijs: € 54,95
=
=

Over Tura Gerards
Tura Gerards (1957, Venlo) is taalkrachtspecialist en heeft een coachpraktijk in Amsterdam voor mensen met pijn, angst, adhd en chronische depressie. Zijn missie: mensen (opnieuw) controle geven over hun gezondheid zonder dat medicijnen nodig zijn. Meer dan 30 jaar leed hij zelf aan chronische depressie totdat er in 2007 op een gekke manier een eind aan kwam. De auteur studeerde van 1975 tot 1980 ‘Humane Voeding’ in Wageningen aan de Landbouw Universiteit. In 1989 bezocht hij in India de ashram van de mysticus Osho en sindsdien staan zen en meditatie centraal in zijn leven. Vanaf 2009 volgde hij trainingen in adhd-coaching, NLP en systemisch werk.
=

Ander werk:
• ‘De 4V’s van zelfsuggestie – Hoe Milton H. Erickson opnieuw leerde lopen’ (ISBN:
9789402144659)
• ‘Vrij van chronische depressie in 21 dagen — Help jezelf in twee stappen’
(BraveNewBooks 2014 – ISBN: 9789402122619)
• ‘Hier! + Nu! = Plop! – Hét cadeau van dit
moment’ (ISBN: 9789402154481)
=
=

Over Brave New Books
Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om snel, eenvoudig, kosteloos en op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Gedurende het publicatieproces kan de auteur, tegen betaling, de deskundige begeleiding inschakelen van ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers (waartoe de uitgeverijen Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma behoren). Door de samenwerking met
bol.com zijn de boeken voor een miljoenenpubliek beschikbaar. Zie voor meer informatie www.bravenewbooks.nl.

 

Reacties zijn gesloten.