Boeken

Bij de taalkrachttraining horen 4 boeken:

Boek 1 is openbaar verkrijgbaar via bol .com ISBN: 97894021464642
=

“Wauw, wat een prachtig en fantastisch mooi boek!!! Het overtreft al mijn verwachtingen en alle verwachtingen die ik nog meer zou kunnen hebben. Ik ben heeeeeeel blij met dit boek. Ik heb het even doorgebladerd en de inhoud bekeken. Wauw Tura! Echt super, het werk wat jij hebt gedaan. De content voelt heel goed aan. Je legt duidelijk uit en geeft veel voorbeelden. De layout oogt heel prettig. Het boek is lekker groot. Dat leest ook heel fijn. En het is ook nog eens mooi ingebonden. Wat wil je nog meer? Ik weet het niet. Oh ja, toch: deel 2 en 3! ” – Dimitri Montfoort

“Zorgvuldig” – “Speels van opzet” – “Overzichtelijke opbouw van hoofdstukken”. – “Voor de meer ervaren hypnotherapeut zal het gepresenteerde in dit boek niet nieuw zijn. Wanneer je echter start op dit pad en in toegankelijk geschreven taal uitgelegd wilt krijgen hoe je jezelf kunt ontwikkelen als taalkunstenaar, of wanneer je als mens onder de mensen die ander wilt helpen zichzelf te helpen, dan is dit beslist een direct toepasbaar, positief en helder geschreven boek.” – Audrey de Jong, recensie in “HYPNOTHERAPIE” (het vakblad van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten)

 =

Boek 2, Boek 3 en Boek 4 hebben vooralsnog geen ISBN-nummer en zijn nog niet openbaar verkrijgbaar. De publicatie van deze drie delen van de taalkrachttraining wordt verwacht in februari 2023.

Hier volgt de inhoudsopgave van Boek 1: ‘EEN MENS BETER LATEN WORDEN DANKZIJ SUGGESTIEVE TAAL – Basisprincipes van respectvolle gesprekstactieken en taaltechnieken’:

Reacties zijn gesloten.